Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Inspirasjonskveld og grunnkurs foto med Marit Helgerud

Smak og behag vil alltid spille en stor rolle i forhold til hvilke bilder man liker eller ikke liker, men visse regler for utsnitt, farger, vinkler og annet vil spille inn. Med kjennskap til disse reglene kan du løfte bildene dine opp fra et nybegynnernivå og få ferie- og barnebildene til å bli litt mer interessante for andre å se på. Om det er din venninnes eller manns bilder du ofte ser på, kanskje dette kurset kan være en fin julepresang til dem - eller til deg?
Inspiratour tilbyr to kurs i ett med Marit Helgerud:

• Inspirasjonskvelden tirsdag 31. januar til kr 890,-
• Grunnkurs over 4 tirsdager kr 2.500,- (hvor første kurskveld er sammenfallende med inspirasjonskvelden).
Kurskveldene er 7. feb, 14. feb og 21. feb.

Endelig er digitalt speilreflekskamera i boks, nå skal jeg få fine bilder! Men jeg bruker autoinnstillingen på kameraet siden jeg ikke skjønner noe av blender og lukker og ISO og hvitbalanse og.... Kjenner du igjen følelsen? Og blir ikke bildene så mye finere enn før?

Med litt kjennskap til regler for utsnitt, farger, vinkler og annet kan du forbedre bildene dine flere hakk, ved å se eksempler og gjøre øvelser ift å justere lukker, blender og annet vil du få ytterligere forbedring og til slutt kan en ramme, litt tekst eller annet legges på bildene for å få den finishen du ønsker - og en helt ny glede ved å bruke kameraet ditt. Inspiratours grunnkurs i foto ønsker å hjelpe deg med dette!

Dette er et kurs for nybegynnere eller de som tar bilder ofte, men gjerne vil lære mer for å få det beste ut av utstyret de har, samt få en del tips om hvordan man kan få bedre resultater. I løpet av kurset vil du merke at kamerainnstillingene blir en støttefunksjon og ikke en hindring for å ta gode bilder!

Målet er å gi en helheltsforståelse og at man kan ta i bruk kunnskapen fra hver av kveldene umiddelbart.

Om kursholder
Marit Helgerud er en videregående hobbyfotograf med flere fotokurs bak seg - både som deltaker og som kursholder. Hun er en globetrotter med kamera som fast følgesvenn, men tar også mange bilder her hjemme - spesielt av barn.

Hennes største ønske for kurset er å gi inspirasjon og motivasjon ift å ta bedre bilder. Hun vil fokusere på motivet, men også forklare om ulike muligheter og innstillinger i kameraene og se litt på muligheter for redigering av bilder i ettertid.

Hun tror på mer lærdom gjennom aktiv deltakelse enn enveiskommunikasjon og ønsker å skape engasjement i gruppen blant annet ved at man kommenterer hverandres bilder og gjør litt hjemmelekser (i den grad man har tid til det).

Kurset arrangeres av Inspiratour
Kurssted: Best Western Karl Johan Hotell
Pris: inspirasjonskveld: 890,- / grunnkurs over 4 tirsdager: 2.500,- (31.jan, 7.feb, 14.feb, 21. feb)

For mer informasjon og påmelding, følg denne linken; http://www.inspiratour.com/events/event.php?id=493

Trenger du mer informasjon om kurset, kontakt Inspiratour på telefon 4000 1982 eller send en mail til post@inspiratour.com
Marit Helgerud -
Marit Helgerud

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu